Hoe kom je over jezelf heen en begin je je goed te voelen?

In het leven is een van de belangrijkste dingen die veel mensen zouden willen, zich goed voelen. Als je bedenkt dat de accumulatie van rijkdom en fortuinen heel goed kan beginnen met een verlangen om je goed te voelen. Maar een interessante gedachte is dat veel van de materiële dingen die je in de loop van je leven kunt verwerven, je misschien niet echt een goed gevoel geven. Dus als materiële dingen je niet tot het goede gevoel leiden dat je verlangt, wat zou je dan kunnen gebruiken om die lege leegte te vullen? Zou het kunnen dat je al het vermogen in je hebt om een ​​goed gevoel te creëren, mogelijk door je manier van denken te veranderen?

Het concept van de kracht van een boom

Als je bedenkt dat je duizenden kilometers rond de wereld zou kunnen reizen om naar prachtige landschappen te kijken en een heerlijk gevoel op te doen. Je zou kunnen ontdekken dat door een bezoek aan een tuin in de buurt van waar je woont, je in feite hetzelfde geweldige gevoel kunt krijgen. Dit leidt tot de vraag, is het het landschap waardoor je je goed voelt, of is het de manier waarop je denkt die leidt tot het geweldige gevoel. Dit is een zeer belangrijke vraag, en het kan u duizenden ponden en ook uren reizen besparen. Er is eens gezien dat een kind dat naar een land reisde, eigenlijk meer genoot van de reis en de voorbereiding om naar de vakantiebestemming te vliegen dan van de eigenlijke vakantie, en dat zou erop kunnen wijzen dat het reizen en de anticipatie misschien meer plezier hebben gegeven dan de eigenlijke vakantie .

Wat zijn de dingen die jou een goed gevoel geven?

Dit zou dus kunnen leiden tot de vraag: wat is het denkproces waardoor je een goed gevoel krijgt en wat moet je doen om dit gevoel op verzoek te repliceren? Door deze vraag te beantwoorden, zou je kunnen ontdekken dat je het goede gevoel kunt krijgen dat je nodig hebt, door bewust een vast denkproces te volgen. Napoleon Hill vond bijvoorbeeld in zijn 20-jarige onderzoek van 500 zelfgemaakte miljonairs 16 dingen die ze allemaal deden en gemeen hadden. Dus op basis van dit idee zou je kunnen suggereren dat er een aantal dingen zijn waarvan je een goed gevoel krijgt als je ze doet. Zelf ik gebruik ik Lion’s mane van deze firma.

Wat wil je echt van het leven?

Veel mensen zeggen dat als ze bepaalde dingen in het leven krijgen, ze zich goed zouden voelen, maar als ze deze dingen hebben gekregen, zullen ze misschien merken dat ze zich leeg en onvervuld voelen? Dus als je in staat bent om tot de kern van dit probleem te komen en erachter te komen wat je nodig hebt om je geest te stimuleren. Je zou kunnen ontdekken welke dingen je echt nodig hebt om een ​​goed gevoel te creëren. Als dit het geval is, kunnen de duizenden ponden die u in de loop van uw leven uitgeeft, worden bespaard. Dit zou betekenen dat je het innerlijke goede gevoel zou kunnen krijgen door iets te gebruiken dat je misschien altijd al hebt gehad