In je zoektocht naar supplementen kom je tot de ontdekking dat er enorm veel keuze is. Je hebt dan ook geen flauw idee welke keuze je het beste kunt maken, maar gelukkig zijn wij er dan om je een beetje op weg te helpen. Eén van de merken waar wij gecharmeerd van zijn, is Bonusan. De fabrikant maakt zelf zijn supplementen en stelt deze met de grootste zorg samen. Door te kiezen voor natuurlijke en biologische grondstoffen en door zo weinig mogelijk met hulpstoffen te werken. In onze blog vertellen we meer over het merk en de producten die zij maken en verkopen.

Supplementen van natuurlijk en biologische grondstoffen

Bonusan hanteert strikte voorwaarden aan de formules die ze gebruiken en dat houdt in dat hun supplementen voor het merendeel of in een aantal gevallen zelfs compleet uit natuurlijke en biologische grondstoffen bestaat. Het liefste gebruiken ze ook geen hulpstoffen, maar dat is soms onmogelijk. Toch gebruiken ze dan het liefste hulpstoffen die natuurlijk en biologisch zijn. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat de supplementen die ze ook zelf fabriceren vrij zijn van onnodige toevoegingen en allergenen. Terwijl het supplement zijn optimale werking behoudt.

Fit en gezond door het leven met Bonusan

Bonusan heeft een ruim assortiment in voedingssupplementen waarmee je de voedingsstoffen binnenkrijgt die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. De producten die zij maken en verkopen worden met de grootste zorg samengesteld. Je zou ook je doelen kunnen bereiken door gevarieerd en gezond te kunnen eten en drinken. Het liefst door producten te eten en te drinken die in de Schaal van Vijf staan. Maar het is meer regel dan uitzondering dat mensen er niet in slagen om dat te doen. Daarom is het belangrijk om supplementen te nemen, zodat het lichaam toch de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt.

Hoge opneembaarheid en werkzaamheid

Bonusan streeft ernaar om supplementen te maken met grondstoffen met een hoge opneembaarheid en werkzaamheid. In de natuur komen voedingsstoffen nagenoeg niet voor en de werking van voedingsstoffen is vooral afhankelijk van de samenstelling. Het merk zet zich dan ook in om zoveel mogelijk voedingsstoffen met cofactoren te gebruiken. Ook organisch gebonden mineralen worden veelvuldig gebruikt, omdat het lichaam organische verbindingen beter kan verwerken en opnemen.

De juiste hoeveelheid en doseringen

Wanneer je vitamines en mineralen gaat slikken en gebruiken is het verstandig om te weten hoeveel je ervan nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld bij de huisarts een bloedtest laten doen om te kijken of er een gebrek aan vitamines en mineralen zijn. Op de verpakkingen van Bonusan staat duidelijk omschreven welke ingrediënten de supplementen bevatten en wat de juiste dosering is. Het is ook verstandig om met de huisarts te overleggen voordat je een voedingssupplement koopt. Een huisarts kan advies geven en zelfs een bepaald supplement adviseren. In veel gevallen worden de supplementen van Bonusan aangeboden. Vooral te danken aan het feit dat deze hoogwaardige supplementen goed werken en alle voedingsstoffen bevatten die het menselijk lichaam nodig heeft.