Ook jij krijgt er vroeg of laat mee te maken. Het laten maken van een rouwboeket voor een vriend, vriendin of familielid wat helaas is overleden. Door een rouwboeket samen te laten stellen, laat je zien dat je diegene graag een eervol afscheid wilt bezorgen, maar wat is de gemiddelde prijs van een rouwboeket en hoe kun je een rouwboeket bestellen?

Rouwstuk voor een dienst, begrafenis of crematie

Een rouwkrans, rouwboeket of een mooi bloemstuk worden het meest besteld als rouwstuk. Bloemstukken op de kist worden vaak zo gefabriceerd dat deze goed op de kist gedrapeerd kan worden met de juiste bloemen waar de overledene erg van hield. Deze optie kost tussen de dertig en honderdtwintig euro, liggend aan grootte en de bloemen die er in het bloemstuk gebruikt worden. kosten voor een rouwkrans of rouwboeket liggen tussen de dertig en honderdvijftig euro. Ook hier ligt het er uiteraard weer aan wat voor soorten bloemen er gebruikt worden en wat de vorm en grootte dient te zijn. Een rouwstuk bestellen via Rouwboeket.nl kan eenvoudig en snel geregeld zijn. 

Rouwstuk voor een nabestaande

Wil jij graag aan een nabestaande laten weten dat je heel erg meeleeft en aan diegene denkt? Vaak laat u dan een boeket ontwerpen of koopt u zelf een mooi boeket en doet u hier een kaartje bij met een boodschap eraan. Soms weten mensen niet goed wat ze moeten zeggen, maar door een boeket met een kaartje aan een nabestaande te geven laat je zien dat je aan diegene denkt, ook als woorden even tekort schieten. Dit zal zeker heel erg gewaardeerd worden en gezien worden als een teken van steun. 

Rouwstuk voor een kleiner budget

Heeft u niet zo veel te besteden, maar wilt u toch graag een blijk van medeleven tonen, dan zijn er ook goedkopere opties om een rouwstuk samen te stellen of kant-en-klaar te kopen. Hier zijn diverse opties te vinden en anders is het altijd mogelijk om contact op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om je bijdrage te leveren aan een waardig afscheid, ook met een kleinere portemonnee.